06/10/2024 06/10/2024 Στο πλαίσιο των ενημερωτικών ομιλιών που διοργανώνει η ενορία της Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό Επιδαύρου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό, τελέστηκε ο Εσπερινός παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία του νέου εκκλησιαστικού έτους, από...
06 Οκτωβρίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2024 - 20:46

Ομιλία του Μητροπολίτη Σιατίστης Αθανασίου στο Λυγουριό Αργολίδας

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Σιατίστης Αθανασίου στο Λυγουριό Αργολίδας

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών ομιλιών που διοργανώνει η ενορία της Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό Επιδαύρου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Λυγουριό, τελέστηκε ο Εσπερινός παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία του νέου εκκλησιαστικού έτους, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με θέμα : “Μακαριστός Αντώνιος Κόμπος” ένας χαρισματικός Επίσκοπος 1920-2005.

Η Ενορία της Αγίας Τριάδος ξεκίνησε από πέρσι μία προσπάθεια προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της Ενορίας και των γύρω περιοχών, με ομιλίες πνευματικού περιεχομένου.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τον κόπο που έκανε να έρθει στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου και να μιλήσει στους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων