05/05/2019 05/05/2019 Με κάθε λαμπρότητα το τοπικό διαμέρισμα των Λευκακίων Ναυπλίου, τίμησε τον Άγιο απόστολο Θωμά. Την παραμονή τις εορτής, Σάββατο 4 Μαΐου, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός. Σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα από το...
05 Μαΐου, 2019 - 12:00

Στον Άγιο Θωμά Λευκακίων Ναυπλίου ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Στον Άγιο Θωμά Λευκακίων Ναυπλίου ο Μητρ. Αργολίδος

Με κάθε λαμπρότητα το τοπικό διαμέρισμα των Λευκακίων Ναυπλίου, τίμησε τον Άγιο απόστολο Θωμά. Την παραμονή τις εορτής, Σάββατο 4 Μαΐου, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός. Σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού Υπαπαντής Λευκακίων όπου και ανήκει το εκκλησάκι. Ο εφημέριος του Ναού π. Μιχαήλ Καλαμαράς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη καθώς και το εκκλησίασμα για την συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων