09/10/2024 09/10/2024 Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Αργολίδα υποδέχθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 τμήμα Ιερού Λειψάνου της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας στο πεδινό χωριό Σκαφιδάκι. Το τμήμα του Ιερού Λειψάνου υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρουσία κλήρου και λαού. Στη συνέχεια ακολούθησε Αρχιερατικός...
09 Οκτωβρίου, 2024 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2024 - 22:04

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας στο Σκαφιδάκι Αργολίδας

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας στο Σκαφιδάκι Αργολίδας

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Αργολίδα υποδέχθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 τμήμα Ιερού Λειψάνου της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας στο πεδινό χωριό Σκαφιδάκι.

Το τμήμα του Ιερού Λειψάνου υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρουσία κλήρου και λαού.

Στη συνέχεια ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας π. Παναγιώτης Τασιός, ευχαριστήστε τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την άδεια που έδωσε για την έλευση του Ιερού Λειψάνου στην Αργολίδα, καθώς και όλους τους πιστούς που ήρθαν στο ναό για να προσκυνήσουν και να πάρουν τη χάρη της Αγίας Μαρίνας .

Το ιερό λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας θα παραμείνει μόνιμα στον ιερό ναό στο Σκαφιδάκι Αργολίδας.

Το Σκαφιδάκι είναι πεδινό χωριό του Νομού Αργολίδας. Βρίσκεται κτισμένο σε υψόμετρο 41 μέτρων στους πρόποδες ενός πρόβουνου του όρους Κτενιά επάνω στον Αργολικό κάμπο. Υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Άργους – Μυκηνών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στην απογραφή του 2021 είχε 651 μόνιμους κατοίκους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων