27/10/2024 27/10/2024 Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Λουκά στην Όσσα. Προ της απολύσεως τελέστηκε μνημόσυνο για τους μακαριστούς Πατριάρχη κυρό Δημήτριο και Μητρ. Πέτρας κυρό Δημήτριο, αλλά και το ετήσιον μνημόσυνο του μακαριστού...
27 Οκτωβρίου, 2024 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2024 - 17:14

Ετήσιο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Μετρών κυρού Δημητρίου

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Μετρών κυρού Δημητρίου

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Λουκά στην Όσσα.

Προ της απολύσεως τελέστηκε μνημόσυνο για τους μακαριστούς Πατριάρχη κυρό Δημήτριο και Μητρ. Πέτρας κυρό Δημήτριο, αλλά και το ετήσιον μνημόσυνο του μακαριστού κτήτορος του Ησυχαστηρίου Μητροπολίτη Μετρών κυρού Δημητρίου. Έψαλαν ο Γέρων Δαμασκηνός από τη Νέα Σκήτη, μετά της συνοδείας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων