10/11/2020 10/11/2020 Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου εορτάστηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αρκαλοχώρι. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ομίλησε για την περιπετειώδη πορεία του Επισκόπου Πενταπόλεως Νεκταρίου. Τον Σεβ. κ. Ανδρέα κύκλωσαν...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 12:37

Τρισάγιο για τον μακαριστό Πέτρας Νεκτάριο στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Πέτρας Νεκτάριο στο Αρκαλοχώρι

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου εορτάστηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Αρκαλοχώρι.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ομίλησε για την περιπετειώδη πορεία του Επισκόπου Πενταπόλεως Νεκταρίου.

Τον Σεβ. κ. Ανδρέα κύκλωσαν στο Ιερό Θυσιαστήριο: ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Πάγκαλος, εφημέριος της Ενορίας και ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης.

Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο στον μακαριστό Μητροπολίτη Πέτρας κυρό Νεκτάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων