06/06/2024 06/06/2024 Ενημερωτική εκδήλωση για το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5ης Ιουνίου 2024 από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην αίθουσα του Συνεδριακού Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου. Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν και χαιρέτισαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός...
06 Ιουνίου, 2024 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 21:35

Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας στην ενημερωτική εκδήλωση για το πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Διαδώστε:
Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας στην ενημερωτική εκδήλωση για το πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ενημερωτική εκδήλωση για το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5ης Ιουνίου 2024 από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στην αίθουσα του Συνεδριακού Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν και χαιρέτισαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αλεξάκης καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι κ. Χαράλαμπος Γιαννόπουλος και κ. Μανόλης Φραγκάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων