03/07/2024 03/07/2024 Το βράδυ της Δευτέρας, 1 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.Ανδρέας παρέστη και χαιρέτισε την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με θέμα “Χρώματα και αρώματα, χοροί και ξεφαντώματα”. Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, η Αντιδήμαρχος κα. Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη καθώς και...
03 Ιουλίου, 2024 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2024 - 11:48

Ο Μητροπολίτης Ανδρέας στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ανδρέας στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου

Το βράδυ της Δευτέρας, 1 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.Ανδρέας παρέστη και χαιρέτισε την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με θέμα “Χρώματα και αρώματα, χοροί και ξεφαντώματα”.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, η Αντιδήμαρχος κα. Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη καθώς και Πρόεδροι Τοπικών Συλλόγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων