04/05/2020 04/05/2020 Στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου,Καστελλίου και ΒΙάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή των Μυροφόρων, 3 Μαΐου 2020, και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θετόκου όπου και κήρυξε το Θείο λόγο.  Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους π. Σέργιο Ιβανόβ, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο...
04 Μαΐου, 2020 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2020 - 13:57

Στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος η Θ. Λειτουργία την Κυριακή των Μυροφόρων

Διαδώστε:
Στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος η Θ. Λειτουργία την Κυριακή των Μυροφόρων

Στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου,Καστελλίου και ΒΙάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή των Μυροφόρων, 3 Μαΐου 2020, και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θετόκου όπου και κήρυξε το Θείο λόγο. 

Ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους π. Σέργιο Ιβανόβ, εφημέριο της Ενορίας και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Η ακολουθία έγινε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών ενώ προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτς κ. Ανδρέας στο Θείο λόγο του αναφέρθηκε στο παράδειγμα της πίστεως, της αγάπης και της ομολογίας των Αγίων Ιωσήφ και Νικοδήμου, αλλά και των αγίων Μυροφόρων γυναικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων