10/09/2024 10/09/2024 Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε εχθές στην Περιφέρεια Κρήτης με αντικείμενο την πορεία των μελετών που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ύψους 720.000 ευρώ για σεισμόπληκτους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Η σύσκεψη έγινε υπό τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης...
10 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024 - 9:31

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης για τους σεισμόπληκτους ναούς της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης για τους σεισμόπληκτους ναούς της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε εχθές στην Περιφέρεια Κρήτης με αντικείμενο την πορεία των μελετών που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ύψους 720.000 ευρώ για σεισμόπληκτους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Η σύσκεψη έγινε υπό τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής και βιώσιμης κινητικότητας Γιάννης Αναστασάκης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης πατήρ Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Σκοπός του έργου είναι η στατική ενίσχυση – αποκατάσταση ιερών ναών διαφόρων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες οι οποίες προκλήθηκαν από τη σεισμική ακολουθία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 με επίκεντρο την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων