27/01/2024 27/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στο Άγιον Όρος τη Θεία Λειτουργία και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού ιερομονάχου Γέροντος Αναστασίου, στο κελί του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Διονυσίου εκ Φουρνά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε τρισάγιο και επί του τάφου του μακαριστού Γέροντος...
27 Ιανουαρίου, 2024 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2024 - 13:19

Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Αναστασίου τέλεσε ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας

Διαδώστε:
Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Αναστασίου τέλεσε ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στο Άγιον Όρος τη Θεία Λειτουργία και το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού ιερομονάχου Γέροντος Αναστασίου, στο κελί του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, Διονυσίου εκ Φουρνά.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε τρισάγιο και επί του τάφου του μακαριστού Γέροντος Αναστασίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας ομίλησε στην τράπεζα που παρατέθηκε και αναφέρθηκε στον μακαριστό Γέροντα Αναστάσιο. Στον δε σημερινό Γέροντα του κελιού, ιερομόναχο Διονύσιο, ευχήθηκε πλούσιες δωρεές, επίγειες και ουράνιες στην διακονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων