12/08/2023 12/08/2023 Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ενορία Μελεσσών. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο ευχήθηκε καλή Παναγιά. Η ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της...
12 Αυγούστου, 2023 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 11:31

Χοροστασία Αρκαλοχωρίου Ανδρέα στην Παράκληση της Θεοτόκου στις Μελέσσες

Διαδώστε:
Χοροστασία Αρκαλοχωρίου Ανδρέα στην Παράκληση της Θεοτόκου στις Μελέσσες

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ενορία Μελεσσών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα προς το οποίο ευχήθηκε καλή Παναγιά. Η ακολουθία τελέστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της ενορίας αφού οι ναοί έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων