08/09/2021 08/09/2021 Με τον καθιερωμένο Πανηγυρικό Εσπερινό, για την μνήμη του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου, θα γίνει η επίσημη έναρξη για τη λειτουργία των ενοριακών συσσιτίων της Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο εκκλησιαστικό έτος. Ο Εσπερινός θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 17:00

Έναρξη ενοριακών συσσιτίων από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Έναρξη ενοριακών συσσιτίων από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Με τον καθιερωμένο Πανηγυρικό Εσπερινό, για την μνήμη του Οσίου Ευφροσύνου του Μαγείρου, θα γίνει η επίσημη έναρξη για τη λειτουργία των ενοριακών συσσιτίων της Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο εκκλησιαστικό έτος. Ο Εσπερινός θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στον Εσπερινό θα συμμετέχουν Εφημέριοι και εθελοντές, που διακονούν στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος ημίν σήμερον», καθώς και στα ενοριακά Σπίτια Γαλήνης Χριστού.

Στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας των ενοριακών συσσιτίων, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο περιστύλιο του Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων