22/02/2022 23/02/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, εθιμοτυπικώς, στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Υποστράτηγος του Πυροβεστικού Σώματος Δημήτριος Καρασαββίδης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας. Κατά την συνάντηση, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και η υψηλή εκτίμηση προς...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 0:25

Επίσκεψη Στρατηγού της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη Στρατηγού της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη , εθιμοτυπικώς, στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Υποστράτηγος του Πυροβεστικού Σώματος Δημήτριος Καρασαββίδης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας.

Κατά την συνάντηση, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και η υψηλή εκτίμηση προς το προσωπικό της Υπηρεσίας διαχρονικώς.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Στρατηγό, ως ευλογία, την Ιερά Εικόνα των Τοπικών Αγίων της Δημητριάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων