27/08/2024 27/08/2024 Την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά κάθε χρόνο, στις 31 Αυγούστου η Εκκλησία μας. Την ημέρα αυτή πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της Τιμίας Ζώνης, στον Εκκλησιαστικό Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, όπου την παραμονή της εορτής (Παρασκευή 30 Αυγούστου), στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, που θα περιλαμβάνει τον Εσπερινό, τον Όρθρο...
27 Αυγούστου, 2024 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 9:15

Η Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Η Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά κάθε χρόνο, στις 31 Αυγούστου η Εκκλησία μας.

Την ημέρα αυτή πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της Τιμίας Ζώνης, στον Εκκλησιαστικό Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, όπου την παραμονή της εορτής (Παρασκευή 30 Αυγούστου), στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, που θα περιλαμβάνει τον Εσπερινό, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία. Στις Ιερές Ακολουθίες θα λάβουν μέρος ο Σεβ. Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα εκτίθεται σε προσκύνηση η Κάρα του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών του εκ Καπούρνης, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων