02/05/2023 02/05/2023 Με την παρουσία των Τοπικών Αρχών, των ιερέων υπευθύνων των Ενοριακών Φιλοπτώχων και των εθελοντών γυναικών έγινε ο Αγιασμός επαναλειτουργίας του Συσσιτίου Αγάπης. Ο λόγος του αποστόλου Παύλου «Τῆς δέ εὐποιΐας καί κοινωνίας μή ἐπιλανθάνεσθε· τοιαύταις γάρ θυσίαις εὐαρεστεῖται ὁ Θεός», τον οποίο μνημόνευσε το σημερινό Αποστολικό Ανάγνωσμα, στη μνήμη του Μεγάλου Αθανασίου, υπήρξε κατά...
02 Μαΐου, 2023 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 14:22

Μητρόπολη Δράμας: Αγιασμός της επαναλειτουργίας του Συσσιτίου Αγάπης

Διαδώστε:
Μητρόπολη Δράμας: Αγιασμός της επαναλειτουργίας του Συσσιτίου Αγάπης

Με την παρουσία των Τοπικών Αρχών, των ιερέων υπευθύνων των Ενοριακών Φιλοπτώχων και των εθελοντών γυναικών έγινε ο Αγιασμός επαναλειτουργίας του Συσσιτίου Αγάπης.

Ο λόγος του αποστόλου Παύλου «Τῆς δέ εὐποιΐας καί κοινωνίας μή ἐπιλανθάνεσθε· τοιαύταις γάρ θυσίαις εὐαρεστεῖται ὁ Θεός», τον οποίο μνημόνευσε το σημερινό Αποστολικό Ανάγνωσμα, στη μνήμη του Μεγάλου Αθανασίου, υπήρξε κατά κυριολεξία κατάλληλος για την επανέναρξη του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος, όπως είναι και ευσυγκίνητος και φιλότιμος, θα συγκινηθεί από την προσπάθεια αυτή και θα προσφέρουν τρόφιμα που έχουμε ανάγκη για τη λειτουργία του Φιλοπτώχου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος.

Από την πλευρά του ο π. Φίλιππος, υπεύθυνος λειτουργίας του συσσιτίου, ανέφερε ότι: «Στους καιρούς αυτούς που είναι τόσο δύσκολα όλα και οι άνθρωποι δυσκολεύονται, αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη να βρουν έστω ένα πιάτο φαγητό, έτοιμο και μαγειρεμένο, με πολλή αγάπη».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων