01/08/2024 01/08/2024 Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα εορτάσει επισήμως και με την δέουσα λαμπρότητα τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης.   Το εορταστικό Πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την ιερά Μητρόπολη έχει ως εξής: ΤΕΤΑΡΤΗ 7/8 6:30 μ.μ. Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Αγίου...
01 Αυγούστου, 2024 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 21:07

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στη Μητρόπολη Εδέσσης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στη Μητρόπολη Εδέσσης

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα εορτάσει επισήμως και με την δέουσα λαμπρότητα τη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης.

 

Το εορταστικό Πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την ιερά Μητρόπολη έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/8
6:30 μ.μ. Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Αγίου Καλλινίκου και Πανηγυρικός Εσπερινός με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και Εδέσσης κ. Ιωήλ

ΠΕΜΠΤΗ 8/8
7.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο.

Εξαιτίας της εορτής του Αγίου Καλλινίκου το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου και το πρωί της Πέμπτης (8/8) στην Έδεσσα δεν θα τελεσθούν οι ιερές ακολουθίες του Εσπερινού, της Παρακλήσεως, του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας σε κανέναν άλλον ναό της πόλεως, εκτός από τον Καθεδρικό ναό της Αγίας Σκέπης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων