01/09/2024 01/09/2024 Τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου στον χώρο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Η τελετή, στην οποία μετείχαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σπυρίδης και κληρικοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στον...
01 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2024 - 10:09

Θυρανοίξια παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης

Τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου στον χώρο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024.

Η τελετή, στην οποία μετείχαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σπυρίδης και κληρικοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στον τομέα των Κατασκηνώσεων, συνδυάστηκε με την έναρξη του κατασκηνωτικού τριημέρου κυριών, στο οποίο φιλοξενούνται περισσότερες από 90 κατασκηνώτριες και στελέχη.

Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι ο Άγιος Φανούριος ανήκει στους ιδιαίτερα λαοφιλείς αγίους και ευχήθηκε ένα ωφέλιμο πνευματικό τριήμερο στις κατασκηνώτριες.

Το ιερό παρεκκλήσιο κατασκευάστηκε με δωρεά της κυρίας Ελισάβετ Παπαδοπούλου και την συνδρομή του Δήμου Πέλλας και του επιχειρηματία κ. Προδρόμου Παυλίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων