17/07/2023 17/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Αγίας Μαρίνης, στο εξωκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης, πλαισιωμένος υπό Ιερέων της Μητροπόλεως. Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς τους ευσεβείς χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον λόφο της Νέας Ηρακλείτσας αναφερόμενος στον βίο...
17 Ιουλίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 18:46

Εσπερινός εορτής Αγίας Μαρίνης στην Νέα Ηρακλείτσα Ελευθερών

Διαδώστε:
Εσπερινός εορτής Αγίας Μαρίνης στην Νέα Ηρακλείτσα Ελευθερών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Αγίας Μαρίνης, στο εξωκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης, πλαισιωμένος υπό Ιερέων της Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς τους ευσεβείς χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον λόφο της Νέας Ηρακλείτσας αναφερόμενος στον βίο της τιμώμενης Αγίας.

Στην ακολουθία προσήλθαν ο Αντιπεριφεριάχης του Νομού Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης, οι Βουλευτές του Νομού Καβάλας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, κ. Ιωάννης Πασχαλίδης και κ. Μακάριος Λαζαρίδης , ο Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Πριονίδης Χρήστος και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Αγίας Μαρίνης στην Νέα Ηρακλείτσα Ελευθερών 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων