17/04/2022 19/04/2022 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στους Ναούς και τις Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως η Κυριακή των Βαΐων, η ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Οφρυνίου πλαισιωμένος υπό...
17 Απριλίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 16:02

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ευλόγησε τα Βάγια στην Παραλία Οφρυνίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ευλόγησε τα Βάγια στην Παραλία Οφρυνίου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στους Ναούς και τις Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως η Κυριακή των Βαΐων, η ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Οφρυνίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Ναού π. Εμμανουήλ Δολμά και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Κατά τον Όρθρο της εορτής, μετά το εξαποστειλάριο ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα Βάϊα και τα μοίρασε στους πιστούς χριστιανούς που είχαν προσέλθει στο Ναό.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς τους ευσεβείς χριστιανούς αναφερόμενος στην σημερινή εορτή της Εκκλησίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων