07/03/2024 12/03/2024 Η ποιμαντική δράση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου συνεχίζεται με την επίσκεψή του στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα και σεβασμό τόσο από τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους συνεχάρη για το έργο τους και με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να...
07 Μαρτίου, 2024 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 15:46

Επίσκεψη Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων

Η ποιμαντική δράση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου συνεχίζεται με την επίσκεψή του στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα και σεβασμό τόσο από τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους συνεχάρη για το έργο τους και με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και από τους μαθητές και τις μαθήτριες, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές.

Στο τέλος διένειμε σε όλους ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων