19/09/2023 19/09/2023 Ακόμη μία έμπρακτη δράση στήριξης προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας υλοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τον Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα – έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσέφερε ευγενώς ως δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη κλίνες (κρεβάτια), στρώματα ύπνου και μαξιλάρια, τα...
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 8:33

Καρδίτσα: Έμπρακτη στήριξη της Εκκλησίας στους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Έμπρακτη στήριξη της Εκκλησίας στους πλημμυροπαθείς

Ακόμη μία έμπρακτη δράση στήριξης προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας υλοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τον Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα – έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσέφερε ευγενώς ως δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη κλίνες (κρεβάτια), στρώματα ύπνου και μαξιλάρια, τα οποία πρόκειται να διανεμηθούν στους αδελφούς μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Σε όλους εκείνους που είδαν τα σπίτια τους και την ασφάλεια τους να γίνονται συντρίμμια από την θεομηνία, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Σε δηλώσεις του μετά την παράδοση της δωρεάς ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Την ίδια ώρα ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Μητροπόλεως. Χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά Μεταμόρφωση και Βλοχό Καρδίτσας.

Οι δοκιμαζόμενοι αδελφοί μας δέχθηκαν το Σεβασμιώτατο εγκάρδια και με χαμόγελο και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του αλλά και για το ενδιαφέρον του και τη συμπαράσταση του.

Διαβάστε ακόμη:

Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: 2000 και πλέον μερίδες φαγητό καθημερινά για τους πλημμυροπαθείς

Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος ευχαριστεί την Μητρόπολη Καστορίας για την αποστολή βοήθειας

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος συνεχίζει την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές του κάμπου της Καρδίτσας

Καρδίτσα: Από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός ο Μητροπολίτης Τιμόθεος κοντά στους πλημμυροπαθείς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων