14/08/2024 14/08/2024 Με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού και τις πρεσβείες της Κυρίας Θεοτόκου ολοκληρώθηκαν οι ιερές Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Όλα αυτά τα κατανυκτικά αυγουστιάτικα απογεύματα μας προετοίμασαν τόσο για την δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού όσο και για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Κυρίας Θεοτόκου.   Ο φιλακόλουθος...
14 Αυγούστου, 2024 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2024 - 16:17

Τελευταία θεομητορικά κατανυκτικά αυγουστιάτικα απογεύματα στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τελευταία θεομητορικά κατανυκτικά αυγουστιάτικα απογεύματα στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού και τις πρεσβείες της Κυρίας Θεοτόκου ολοκληρώθηκαν οι ιερές Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Όλα αυτά τα κατανυκτικά αυγουστιάτικα απογεύματα μας προετοίμασαν τόσο για την δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού όσο και για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Κυρίας Θεοτόκου.

 

Ο φιλακόλουθος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος περιόδευσε κι εφέτος στα χωριά της Μητροπολιτικής του Περιφερείας τελώντας καθημερινά την ακολουθία του Εσπερινού και της Μικράς ή Μεγάλης Παρακλήσεως, συμφώνως του Τυπικού, προς την Μητέρα της Ζωής.

Συνάντησε, συμπροσευχήθηκε, δίδαξε, συνομίλησε και απλόχερα ευλόγησε τους ιερείς και τους πιστούς των κατά τόπους Ενοριών που επισκέφθηκε.

Τελευταίοι ποιμαντική σταθμοί τα χωρία Κοσκινά της επαρχίας Παλαμά και Καλλιθέα της επαρχίας Φαρσάλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων