10/07/2024 10/07/2024 Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ενημερώνει για τον τρόπο επικοινωνίας. Οι μέχρι πρότινος ισχύοντες αριθμοί καταργούνται και έτσι η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με ένα συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό αλλά και μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως: “Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται, ότι όλοι οι μέχρι σήμερα ισχύοντες τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας...
10 Ιουλίου, 2024 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 13:10

Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση για τον τρόπο επικοινωνίας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση για τον τρόπο επικοινωνίας

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ενημερώνει για τον τρόπο επικοινωνίας. Οι μέχρι πρότινος ισχύοντες αριθμοί καταργούνται και έτσι η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με ένα συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό αλλά και μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως:

“Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται, ότι όλοι οι μέχρι σήμερα ισχύοντες τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας πρόκειται να καταργηθούν, εντός του αμέσως επομένου χρονικού διαστήματος.

Στο εξής η επικοινωνία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά διά του αριθμού 2314-175.100, ο ήδη οποίος λειτουργεί ως τηλεφωνικό κέντρο, απ΄ όπου θα παρέχεται κάθε πληροφορία και θα αναζητείται οποιαδήποτε υπηρεσία.

Επίσης, γίνεται γνωστό, ότι με τα σχετικά Τμήματα της Ιεράς Μητροπόλεως, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στις κατωτέρω διευθύνσεις:
Γραφείο Μητροπολίτου: [email protected] Γραμματεία: [email protected] & [email protected] Γραφείο Γάμων: [email protected]
Εκκλησιαστικό Μουσείο – Αρχείο: [email protected] Τέλος, ενημερώνουμε, ότι πλέον δεν θα υπάρχει δυνατότητα υπηρεσιών τηλεομοιοτύπου (FAX) και καταργούνται οι υφιστάμενοι αντίστοιχοι αριθμοί.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων