18/07/2024 18/07/2024 Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος πρώην Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τέλεσης του μυστηρίου Γάμου εξ Αμερικής πνευματικών του τέκνων στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.  Κατά την επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος κ. Δημήτριος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης...
18 Ιουλίου, 2024 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 9:16

Ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος πρώην Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τέλεσης του μυστηρίου Γάμου εξ Αμερικής πνευματικών του τέκνων στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. 

Κατά την επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος κ. Δημήτριος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο καθώς και με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, με τους οποίους είχε εγκάρδια συνομιλία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων