10/07/2024 10/07/2024 Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ξεκίνησε η 2η κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό. Το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό με την συμμετοχή των παιδιών και των στελεχών και ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή. Το πρωί της...
10 Ιουλίου, 2024 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 13:43

Μητρόπολη Θηβών: Έναρξη 2ης Κατασκηνωτικής περιόδου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θηβών: Έναρξη 2ης Κατασκηνωτικής περιόδου

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ξεκίνησε η 2η κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό. Το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό με την συμμετοχή των παιδιών και των στελεχών και ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή.

Το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο π. Αθανάσιος Κώτσου, Εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας και αρχηγός της Κατασκήνωσης, ο οποίος την ημέρα αυτή συμπλήρωσε 2 έτη από την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του, και στον οποίο ευχήθηκαν έτη πολλά ο Σεβασμιώτατος, η οσιωτάτη Γερόντισσα Ξένη και πολλά παιδιά της κατασκήνωσης που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων