04/09/2024 04/09/2024 Η μνήμη της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού τιμήθηκε την 3η Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος.   Το εσπέρας της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Λεβαδείας, που βρίσκεται στην...
04 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024 - 15:31

Μνήμη Ανακομιδής Ιερών Λειψάνων Αγίου Νεκταρίου στη Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Μνήμη Ανακομιδής Ιερών Λειψάνων Αγίου Νεκταρίου στη Μητρόπολη Θηβών

Η μνήμη της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού τιμήθηκε την 3η Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος.

 

Το εσπέρας της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Λεβαδείας, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στον θαυματουργό και λαοφιλή Άγιο του 20ου αιώνα και ευχήθηκε οι πρεσβείες του προς τον Κύριο μας Ιησού Χριστό να είναι πλούσιες για όλους.

Το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη και προσκύνησε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων