02/01/2024 02/01/2024 Μέσα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς του 2024 ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παχειάς Άμμου στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό Τελωνείο) της Παχειάς Άμμου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε ολόψυχα στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ρεμεδιάκη...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 20:56

Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παχείας Άμμου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παχείας Άμμου Ιεράπετρας

Μέσα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς του 2024 ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Παχειάς Άμμου στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό Τελωνείο) της Παχειάς Άμμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε ολόψυχα στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ρεμεδιάκη και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και σ΄ όλους τους κατοίκους της Παχειάς Άμμου δημιουργικό και ευλογημένο από τον Θεό το νέο έτος 2024.

Επίσης τόνισε τη σημασία των δράσεων του πολιτιστικού συλλόγου στη διατήρηση της παράδοσης και στη σφυρηλάτηση της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ των κατοίκων και με τους άλλους φορείς της Παχειάς Άμμου.

Χαιρετισμό και θερμές ευχές για το νέο έτος απηύθυναν ακόμα ο παριστάμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ιεράπετρας κ. Γιάννης Γουλιδάκης, η νέα Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος κ. Μαρία Κοκκινάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Νικολάου κ. Νίκος Καμινογιαννάκης.

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Παΐσιος Δερμιτζάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης, και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς, ενώ παρέστησαν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας, η νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Μαρία Φραντζεσκάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας, οι εκπρόσωποι των λοιπών Συλλόγων της Κοινότητας και πολλοί Παχειαμμιώτες.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων