28/09/2024 28/09/2024 Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος συμμετείχε στην καθιερωμένη Γιορτή Τουρισμού, που διοργάνωσε στο φρούριο Καλές ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης και το Σωματείο Καφέ-εστίασης Ιεράπετρας. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με...
28 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2024 - 16:27

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στη Γιορτή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στη Γιορτή Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος συμμετείχε στην καθιερωμένη Γιορτή Τουρισμού, που διοργάνωσε στο φρούριο Καλές ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης και το Σωματείο Καφέ-εστίασης Ιεράπετρας.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού περιλάμβανε ζωντανή παραδοσιακή ελληνική και χορό, καθώς και την παρουσίαση κρητικών εδεσμάτων και τοπικών προϊόντων που προσέφεραν ξενοδοχεία, σύλλογοι και καταστήματα καφέ-εστίασης της περιοχής.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβ. συνεχάρη όλους τους συντελεστές για τη διοργάνωση της όμορφης γιορτής και επεσήμανε ότι μέσα από συνέργειες όλων των φορέων αλλά και με το φιλότιμο του καθενός μας ξεχωριστά ο τόπος μας μπορεί να αποκτήσει επιπρόσθετη αξία και να γίνει ομορφότερος και ελκυστικότερος. Ακόμη σημείωσε την ανάγκη της καλλιέργειας και συνέχειας της πατροπαράδοτης αξίας της φιλοξενίας ως ουσιαστικού στοιχείου της ζωής όλων των Κρητικών αλλά και του σεβασμού όλων των επισκεπτών και τουριστών του τόπου μας.

Εκτος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανώλης Φραγκούλης, η Βουλευτής Λασιθίου κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Γεώργιος Χατζάκης.

Επίσης παρέστησαν ο Ιερός Κλήρος της πόλης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελένη Βλάσση, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Ιωάννης Παπαδάκης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος Ιεραπετριτών καθώς και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων