06/07/2024 06/07/2024 Η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 5ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Δεκέλειας την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024. Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη. Στην τελετή παραβρέθηκαν...
06 Ιουλίου, 2024 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024 - 17:55

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης στην ορκωμοσία νέων Σμηνιών 5ης Σειράς ΣΜΥΑ

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης στην ορκωμοσία νέων Σμηνιών 5ης Σειράς ΣΜΥΑ

Η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 5ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Δεκέλειας την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024.

Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής του ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Μ) Κωνσταντίνος Κλενιάτης, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Αλέξανδρος Κομητούδης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, οι Διοικητές των Μονάδων της ΑΒ Δεκέλειας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ, Ενώσεις Αποστράτων και συγγενείς των νέων Σμηνιών.

Συνολικά ορκίστηκαν 188 Σμηνίες, από τους οποίους 171 από την Ελλάδα και 17 από την Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων