11/10/2024 11/10/2024 Στο άκουσμα της είδησης της εκδημίας του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εξέφρασε σε ανακοίνωσή της τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους του. Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας απεβίωσε σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.  Παρακάτω η ανακοίνωση της...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 15:24

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων για την εκδημία του Δημάρχου Αιγιαλείας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καλαβρύτων για την εκδημία του Δημάρχου Αιγιαλείας

Στο άκουσμα της είδησης της εκδημίας του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εξέφρασε σε ανακοίνωσή της τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της προς τους οικείους του. Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας απεβίωσε σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. 

Παρακάτω η ανακοίνωση της Μητροπόλεως:

Με αισθήματα οδύνης και θλίψεως στο άκουσμα της προς Κύριον εκδημίας του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Καλογερόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης από Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως εκφράζουν τις θερμές συλλυπητήριες ευχές τους προς τη σύζυγο, τα τέκνα και τους συνεργάτες του εκλιπόντος.

Ο μακαριστός κατέλιπε μνήμη αρίστου οικογενειάρχη και πιστού μέλους της τοπικής μας Εκκλησίας, μετά του οποίου υπήρξε αγαστή και επιτυχής συνεργασία στην πραγματοποίηση πολλών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος, όραμα και εντιμότητα, δίνοντας τις δικές του μάχες και τους δικούς του αγώνες από κάθε θέση ευθύνης που κατείχε.

Προσευχόμεθα ο Αρχηγός της ζωής και του θανάτου Κύριος Ιησούς Χριστός να αναπαύσει την ψυχή του μακαριστού Δημάρχου Δημητρίου Καλογερόπουλου «εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων». Αιωνία αυτού η μνήμη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων