13/09/2024 13/09/2024 Στο Φανάρι θα μεταβεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να εκφράσει τις ευχαριστίες κλήρου και λαού της Μητροπόλεως για τη θετική εισήγηση και την εν γένει συμβολή του Παναγιωτάτου στην κατάταξη του Μοναχού Χριστοφόρου Παναγιωτοπούλου, του επονομαζομένου «Παπουλάκου», στις Δέλτους των Αγίων της Ορθοδόξου...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 9:34

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο θα μεταβεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο θα μεταβεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος

Στο Φανάρι θα μεταβεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να εκφράσει τις ευχαριστίες κλήρου και λαού της Μητροπόλεως για τη θετική εισήγηση και την εν γένει συμβολή του Παναγιωτάτου στην κατάταξη του Μοναχού Χριστοφόρου Παναγιωτοπούλου, του επονομαζομένου «Παπουλάκου», στις Δέλτους των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

“Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, από τη Δευτέρα 16 έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, θα ευρίσκεται στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ώστε να υποβάλει τα σεβάσματα αυτού και να εκφράσει εκ του σύνεγγυς τις ευγνώμονες ευχαριστίες του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς Λαού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για τη θετική Εισήγηση και την εν γένει συμβολή του Παναγιωτάτου στην κατάταξη του Μοναχού Χριστοφόρου Παναγιωτοπούλου, του επονομαζομένου «Παπουλάκου», στις Δέλτους των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Διαβάστε επίσης: 

Αγιοκατατάχθηκε ο μοναχός Χριστοφόρος Παπουλάκος

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Χριστοφόρου Παπουλάκου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων