14/07/2024 14/07/2024 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου του άγοντος τα σεπτά ονομαστήριά του. Συνιερούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους κ. Θεόκλητος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες...
14 Ιουλίου, 2024 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2024 - 10:23

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικοδήμου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου του άγοντος τα σεπτά ονομαστήριά του.

Συνιερούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους κ. Θεόκλητος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βρυούλων κ. Παντελεήμων, Μιλήτου κ. Απόστολος.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων