09/05/2020 09/05/2020 Για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Παύλο, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρακτορείο Ορθοδοξία, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος, είπε ότι ο Μακαριστός Σιατίστης ήταν μια ξεχωριστή και εμβληματική προσωπικότητα που αν ζούσε τώρα θα ήταν στην πρώτη γραμμή με όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την εποχή για την Εκκλησία,...
09 Μαΐου, 2020 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 8:33

“Αν ζούσε ο Μακαριστός Σιατίστης θα ήταν στην πρώτη γραμμή”

Διαδώστε:
“Αν ζούσε ο Μακαριστός Σιατίστης θα ήταν στην πρώτη γραμμή”

Για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Παύλο, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρακτορείο Ορθοδοξία, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος, είπε ότι ο Μακαριστός Σιατίστης ήταν μια ξεχωριστή και εμβληματική προσωπικότητα που αν ζούσε τώρα θα ήταν στην πρώτη γραμμή με όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την εποχή για την Εκκλησία, κάνοντας λόγο για τον λόγο του, το ήθος του και την πνευμάτικότητά του.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων