04/09/2024 04/09/2024 Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11:00 πμ. στην Ιερά Μονή Τσούκας στην Αγία Άννα, θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια και η επίσημη παράδοση του έργου της αποκατάστασης και ανάδειξης της Ιεράς Μονής.   Την επίβλεψη του έργου είχε η Εφορία Αρχαιοτήτων Καστοριάς, υπό την καθοδήγηση της προϊσταμένης κ. Ανδρομάχης Σκρέκα. Η Ιερά Ακολουθία θα...
04 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024 - 15:41

Ανακοίνωση Θυρανοιξίων Ι.Μ. Τσούκας και επίσημη παράδοση του έργου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού

Διαδώστε:
Ανακοίνωση Θυρανοιξίων Ι.Μ. Τσούκας και επίσημη παράδοση του έργου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11:00 πμ. στην Ιερά Μονή Τσούκας στην Αγία Άννα, θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια και η επίσημη παράδοση του έργου της αποκατάστασης και ανάδειξης της Ιεράς Μονής.

 

Την επίβλεψη του έργου είχε η Εφορία Αρχαιοτήτων Καστοριάς, υπό την καθοδήγηση της προϊσταμένης κ. Ανδρομάχης Σκρέκα.

Η Ιερά Ακολουθία θα τελεσθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, παρουσία της αξιότιμης Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη, των Αρχών και φορέων της περιοχής μας.

Το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα 6:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ το πρωΐ της επομένης ημέρας Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Και ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία θα τελεστούν χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων