12/01/2024 14/01/2024 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νoμού Καστοριάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πασχάλης Χαρούμενος, ο...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 2:16

Ο Μητροπολίτης Καστορίας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καστορίας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νoμού Καστοριάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Σωκράτης Πέλκας, ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Ζήσης Τόλκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Στυλιάδης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Σπυρίδων Διόγκαρης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Νίκος Έξαρχος.

Το φλουρί κέρδισε ο Προϊστάμενος στο Τμήμα Εκπαίδευσης – Αστυνόμος Β’, Γιώργος Δήμου.

(Φωτογραφίες: svouranews.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων