03/08/2024 03/08/2024 Τον Άγιο Νικάνορα ετοιμάζεται να γιορτάσει η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας το διήμερο 6-7 Αυγούστου 2024, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Χλόη Καστοριάς.   Φέρεται εις γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι το διήμερο 6-7 Αυγούστου, εορτάζει η Καστοριά τον προστάτη των παιδιών της, Άγιο Νικάνορα τον Θαυματουργό και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου στη...
03 Αυγούστου, 2024 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2024 - 16:18

Πρόγραμμα εορτασμών Αγίου Νικάνορος στην Καστοριά

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμών Αγίου Νικάνορος στην Καστοριά

Τον Άγιο Νικάνορα ετοιμάζεται να γιορτάσει η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας το διήμερο 6-7 Αυγούστου 2024, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Χλόη Καστοριάς.

 

Φέρεται εις γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι το διήμερο 6-7 Αυγούστου, εορτάζει η Καστοριά τον προστάτη των παιδιών της, Άγιο Νικάνορα τον Θαυματουργό και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου στη Χλόη Καστοριάς.

Φέτος κατά την εορτή του Αγίου, θα υποδεχθούμε και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου το οποίο θα κομίσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, από την πόλη που μαρτύρησε ο Άγιος Ανδρέας.

Στον εορτασμό θα συμμετέχουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Δράμας κ. Δωρόθεος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα της πανηγύρεως:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων