14/10/2023 02/01/2024 Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Οινόης, συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτικούς τους, προσέφεραν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τα λαχανικά που συνέλεξαν από το θερμοκήπιό τους, ως μία πράξη αλληλεγγύης και στήριξης προς τα άτομα που έχουν ανάγκη. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου, τους...
14 Οκτωβρίου, 2023 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 1:11

Το Γυμνάσιο Οινόης στηρίζει την Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Διαδώστε:
Το Γυμνάσιο Οινόης στηρίζει την Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Οινόης, συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτικούς τους, προσέφεραν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τα λαχανικά που συνέλεξαν από το θερμοκήπιό τους, ως μία πράξη αλληλεγγύης και στήριξης προς τα άτομα που έχουν ανάγκη.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου, τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο π. Χρήστος Μεσημέρης.

(Πηγή: fouit.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων