19/07/2023 19/07/2023 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ξεκίνησε στην Κασσιώπη χθες η τρίτη περίοδος του φετινού προγράμματος των κατασκηνώσεων της τοπικής Εκκλησίας. Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνται 110 αγόρια ηλικίας Γυμνασίου και Λυκείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχηγός της περιόδου αυτής...
19 Ιουλίου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 13:44

Έναρξη Γ’ περιόδου των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Κερκύρας

Διαδώστε:
Έναρξη Γ’ περιόδου των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Κερκύρας

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ξεκίνησε στην Κασσιώπη χθες η τρίτη περίοδος του φετινού προγράμματος των κατασκηνώσεων της τοπικής Εκκλησίας.

Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνται 110 αγόρια ηλικίας Γυμνασίου και Λυκείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχηγός της περιόδου αυτής π. Γεώργιος Μπογδάνος, μεταφέροντας την πατρική αγάπη και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες την κατασκήνωση, για να δει από κοντά τα παιδιά, να συζητήσει μαζί τους και να χαρεί την παρουσία τους, ως σημείο της αγάπης της τοπικής Εκκλησίας προς την νεότητα.

Το αρχηγείο πλαισιώνουν ακόμη ο διάκονος του Μητροπολίτη π. Δοσίθεος Παπαμήτρος, ως υπαρχηγός, και η πρεσβυτέρα κ. Σταματίνα Βλάχου-Μπογδάνου. Τα στελέχη είναι φοιτητές και απόφοιτοι Λυκείου, που έρχονται με αγάπη για το ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας εθελοντικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων