29/03/2022 29/03/2022 Ακόμα τρεις μέρες έμειναν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Ουκρανία από την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, που ανακοίνωσε τη δράση της Μητροπόλεως στους  ευσεβείς χριστιανούς την 25η Μαρτίου, συγκεντρώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, τους Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες...
29 Μαρτίου, 2022 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 14:36

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Κεφαλληνίας

Διαδώστε:
Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Μητρόπολη Κεφαλληνίας

Ακόμα τρεις μέρες έμειναν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για αποστολή στην Ουκρανία από την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, που ανακοίνωσε τη δράση της Μητροπόλεως στους  ευσεβείς χριστιανούς την 25η Μαρτίου, συγκεντρώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, τους Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν «εις βοήθειαν και ανακούφισιν του χειμαζομένου υπό του πολέμου Ορθοδόξου Ουκρανικού Λαού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρακαλούνται τα Ενοριακά Εκκλησιαστικά Συμβούλια, τα Ηγουμενοσυμβούλια των Ιερών Μονών της Κεφαλληνίας, τα Μέλη του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς Μητροπόλεώς και οι ευσεβείς χριστιανοί να καταθέτουν τα συγκεντρούμενα είδη στον ειδικό προς τούτο χώρο συγκέντρωσης  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητος Κεφαλληνίας στον 1ο όροφο.

Ειδικότερες οδηγίες θα δίδονται στην είσοδο του κτιρίου από τον φύλακα.

Τηλ. επικοινωνίας: 2671360530 & 2671360531.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείo: [email protected] έως την 31/03/2022.

Είδη πρώτης ανάγκης:

*Βρεφικό γάλα σε σκόνη

*Βρεφικές κρέμες σε σκόνη

*Δημητριακά

*Όσπρια

*Ζυμαρικά

*Κονσέρβες παντός τύπου

*Γάλα Εβαπορέ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων