20/08/2024 20/08/2024 Μετά πνευματικής χαράς και ευφροσύνης η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου αναγγέλλει την έλευση της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Βοηθείας» και αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω. Ιερά θησαυρίσματα τα οποία θα κομίσει εκ Χίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα το εσπέρας του Σαββάτου, 24 Αυγούστου...
20 Αυγούστου, 2024 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2024 - 11:49

Έλευση Θαυματουργού Εικόνας Παναγίας «Βοηθείας» και Ι. Λειψάνου Οσίου Ανθίμου του εν Χίω στο Συρικάρι

Διαδώστε:
Έλευση Θαυματουργού Εικόνας Παναγίας «Βοηθείας» και Ι. Λειψάνου Οσίου Ανθίμου του εν Χίω στο Συρικάρι

Μετά πνευματικής χαράς και ευφροσύνης η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου αναγγέλλει την έλευση της Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Βοηθείας» και αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω.

Ιερά θησαυρίσματα τα οποία θα κομίσει εκ Χίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα το εσπέρας του Σαββάτου, 24 Αυγούστου και ώρα 7.00μ.μ. στο ιερό Προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου του λεπρού, Συρικάρι Κισάμου, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Σάββατο, 24 Αυγ. ώρα 7.00μ.μ. Επίσημος Υποδοχή, ώρα 7.15μ.μ. Εγκατάσταση Προσκυνηταρίου Οσίου Ανθίμου, ώρα 7.30μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου κ. Μάρκου.

Κυριακή, 25 Αυγ. ώρα 7.00π.μ. Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου κ. Μάρκου, ώρα 13.0μ. Ιερά Παράκληση Οσίου Ανθίμου και Οσίου Νικηφόρου, ώρα 14.00μ. Αναχώρηση Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Βοηθείας» και Ιερού Λειψάνου Οσίου Ανθίμου.

“Τα ιερά αυτά θησαυρίσματα της πίστεως μας, ευλογούν και αγιάζουν τον τόπο και τους ανθρώπους του κατά το ευλογημένο διήμερο της ελεύσεως τους, 24 και 25 Αυγούστου, επ΄ ευκαιρία της επετείου των 2 ετών από τα Εγκαίνια του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου. Καλείται ο λαός του Θεού όπως μετέχει των μεγάλων αυτών πνευματικών γεγονότων”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων