13/07/2023 14/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κληροδοτήματος Μαλινάκη, κ. Δαμασκηνός, τέλεσε την Τετάρτη 12 Ιουλίου, τον Αγιασμό θεμελίωσης της νέας Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, που είναι δωρεά του μακαριστού Γεωργίου Μαλινάκη, συμπροσευχουμένων του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως και Υπευθύνου του Νοσοκομειακού Ναού Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα και...
13 Ιουλίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 0:38

Αγιασμός θεμελίωσης της νέας ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Χανίων

Διαδώστε:
Αγιασμός θεμελίωσης της νέας ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Χανίων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κληροδοτήματος Μαλινάκη, κ. Δαμασκηνός, τέλεσε την Τετάρτη 12 Ιουλίου, τον Αγιασμό θεμελίωσης της νέας Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, που είναι δωρεά του μακαριστού Γεωργίου Μαλινάκη, συμπροσευχουμένων του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως και Υπευθύνου του Νοσοκομειακού Ναού Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα και του π. Χρήστου Καρίπογλου.

Το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Μπέας, ο Υποδιοικητής κ. Εμμανουήλ Μπολώτης και τοπικοί άρχοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων