18/04/2023 18/04/2023 Πανηγυρικά εορτάσθηκε την Δευτέρα του Πάσχα ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών στον οποίον διακονούν ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Μηλιάκης. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και τον...
18 Απριλίου, 2023 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2023 - 10:26

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Αμφιλόχιο τον Πάτμιο

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Αμφιλόχιο τον Πάτμιο

Πανηγυρικά εορτάσθηκε την Δευτέρα του Πάσχα ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών στον οποίον διακονούν ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Μηλιάκης.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

Στην Θεία Λειτουργία, η οποία μεταδόθηκε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως, έλαβε μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας και κληρικοί.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και μετείχε στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων