30/05/2024 30/05/2024 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπληρώσεως των 7 ετών από την εκδημία του μακαριστού Πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη και των 12 ετών από την εκδημία της...
30 Μαΐου, 2024 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024 - 11:20

Αρχιερατικό Μνημόσυνο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αργουλιδέ

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Μνημόσυνο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αργουλιδέ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπληρώσεως των 7 ετών από την εκδημία του μακαριστού Πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη και των 12 ετών από την εκδημία της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη.

Στην ακολουθία έλαβε μέρος και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και Κληρικοί της Μητροπόλεως, ενώ το παρών έδωσαν η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού, Βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη, φίλοι και συγγενείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων