09/03/2021 09/03/2021 Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί οι ενορίτες και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, π. Χρήστος Καρίπογλου, στα Νεροκούρου Χανίων, καθώς ιερόσυλοι εισέβαλαν και έκλεψαν το ιερό λείψανο που φυλασσόταν στον Ναό τη νύχτα που ξημέρωνε η πανήγυρη.  Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί από τον ιερέα του ναού,...
09 Μαρτίου, 2021 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 11:37

Έκλεψαν ιερά λείψανα από τον ναό των Αγίων Σαράντα

Διαδώστε:
Έκλεψαν ιερά λείψανα από τον ναό των Αγίων Σαράντα

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί οι ενορίτες και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, π. Χρήστος Καρίπογλου, στα Νεροκούρου Χανίων, καθώς ιερόσυλοι εισέβαλαν και έκλεψαν το ιερό λείψανο που φυλασσόταν στον Ναό τη νύχτα που ξημέρωνε η πανήγυρη.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί από τον ιερέα του ναού, που πήγε να ανοίξει την εκκλησία, για να τελέσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο εφημέριος του ναού καθώς και οι ενορίτες απευθύνουν θερμή παράκληση σε αυτόν που διέπραξε την κλοπή να επιστρέψει το ιερό λείψανο στον ναό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων