31/01/2024 31/01/2024 Ο εορτασμός της μνήμης των Τριών Ιεραρχών τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στον κατάμεστο από μαθητές και εκπαιδευτικούς, Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους Τρεις σπουδαίους προστάτες της Παιδείας και Πατέρες της Ορθοδοξίας μας, ευχόμενος χρόνια πολλά...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 18:53

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας 

Διαδώστε:
Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας 

Ο εορτασμός της μνήμης των Τριών Ιεραρχών τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στον κατάμεστο από μαθητές και εκπαιδευτικούς, Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους Τρεις σπουδαίους προστάτες της Παιδείας και Πατέρες της Ορθοδοξίας μας, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους, στην Παιδεία μας, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Στον συγκεκριμένο Ναό διακονεί ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Κυδωνίας Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων