10/10/2024 10/10/2024 Την 8ην του μηνός Οκτωβρίου 2024, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στο Πολιτιστικό Κέντρο. Τα θέματα προλόγησε με την ευχή του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ενώ στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στους Ιερείς για τα διοικητικά θέματα και τις τρέχουσες...
10 Οκτωβρίου, 2024 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2024 - 15:57

Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Την 8ην του μηνός Οκτωβρίου 2024, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Τα θέματα προλόγησε με την ευχή του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ενώ στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στους Ιερείς για τα διοικητικά θέματα και τις τρέχουσες εγκυκλίους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, τον οποίο συνόδευε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, πλαισίωσε την σύναξη με θέμα της ομιλίας: “Καὶ μὴ εἰσενέγκης ἠμᾶς εἰς πειρασμὸν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων