13/06/2024 15/06/2024 Στο γραφικό παραθαλάσσιο παρεκκλήσιο του Αγίου Ονουφρίου στην ομώνυμη περιοχή του Ακρωτηρίου, τελέστηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο οικείος Εφημέριος της Ενορίας Κουνουπιδιανών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Παν/τος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκας και Κληρικοί...
13 Ιουνίου, 2024 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 23:07

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Όσιο Ονούφριο Κουνουπιδιανών

Διαδώστε:
Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Όσιο Ονούφριο Κουνουπιδιανών

Στο γραφικό παραθαλάσσιο παρεκκλήσιο του Αγίου Ονουφρίου στην ομώνυμη περιοχή του Ακρωτηρίου, τελέστηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο οικείος Εφημέριος της Ενορίας Κουνουπιδιανών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Παν/τος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκας και Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την ευλογημένη και οργανωμένη πανήγυρη ομίλησε προς το ευσεβές εκκλησίασμα με λόγια πνευματικά για τον ταπεινό Άγιο Ονούφριο που τίμησε η Εκκλησία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων