22/08/2024 22/08/2024 Παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, ως εκπροσώπου του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, των τοπικών Αρχών, αλλά και αρκετών προσκεκλημένων, έλαβε χώρα με στρατιωτικό πρωτόκολλο, απόλυτη τάξη, αλλά και με συγκινητικό τρόπο, η αλλαγή Διοίκησης στο 588 ΤΕ Λέρου, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, παρουσία του Διοικητού του 542/ΣΕ Σ/χου Δημητρίου Γώγουλα. Προ...
22 Αυγούστου, 2024 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024 - 11:23

Ο Στρατονικείας Στέφανος στην τελετή αλλαγής Διοίκησης στο 588 ΤΕ Λέρου

Διαδώστε:
Ο Στρατονικείας Στέφανος στην τελετή αλλαγής Διοίκησης στο 588 ΤΕ Λέρου

Παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, ως εκπροσώπου του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, των τοπικών Αρχών, αλλά και αρκετών προσκεκλημένων, έλαβε χώρα με στρατιωτικό πρωτόκολλο, απόλυτη τάξη, αλλά και με συγκινητικό τρόπο, η αλλαγή Διοίκησης στο 588 ΤΕ Λέρου, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, παρουσία του Διοικητού του 542/ΣΕ Σ/χου Δημητρίου Γώγουλα.

Προ της παραδόσεως, έλαβε χώρα η καθιερωμένη δέησις υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, πλαισιωμένου υπό των πρεσβυτέρων π. Σεβαστιανού Καζηλιέρη και π. Παϊσίου Αγγελάκη.

Κατόπιν της γενομένης στρατιωτικής τελετής, ο αποχωρών Διοικητής Ανχης Νικόλαος Χαριτούδης παρέδωσε την διοίκηση στον νέο Διοικητή Ανχη Μαργαρίτη Σταβάρα.

Τέλος, παρετέθη δεξίωσις όπου μετά τις σχετικές προσφωνήσεις και ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Παϊσίου, απέδωσε στον αποχωρούντα Διοικητή μία εικόνα της Οσίας Γαβριηλίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να ανέλθει στα ύπατα αξιώματα της στρατιωτικής ηγεσίας.

Στο νέο διοικητή ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» στα νέα του καθήκοντα, και καλή παραμονή στο νησί της Λέρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων