19/12/2018 19/12/2018 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας σε συνεργασία με το Αναγνωστήριο Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ», η οποία θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30΄ μ.μ., στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σχετική ομιλία από τον Άρχοντα Μαΐστορα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Γεώργιο Χατζηθεοδώρου και συναυλία από...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 15:08

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μητρ. Λέρου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μητρ. Λέρου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας σε συνεργασία με το Αναγνωστήριο Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ», η οποία θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30΄ μ.μ., στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σχετική ομιλία από τον Άρχοντα Μαΐστορα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Γεώργιο Χατζηθεοδώρου και συναυλία από μεικτή χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καλύμνου με επίκαιρους εορταστικούς ύμνους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων