11/07/2024 11/07/2024 Με αφορμή την εορτή της Συνάξεως πάντων των εν Λήμνω διαλαμψάντων Αγίων, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ενημερώνει τους πιστούς για την υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος  Ευφημίας της Πανευφήμου. Το απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας που φυλάσσεται στον...
11 Ιουλίου, 2024 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024 - 14:07

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίας Ευφημίας στη Λήμνο

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίας Ευφημίας στη Λήμνο

Με αφορμή την εορτή της Συνάξεως πάντων των εν Λήμνω διαλαμψάντων Αγίων, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ενημερώνει τους πιστούς για την υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος  Ευφημίας της Πανευφήμου.

Το απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας που φυλάσσεται στον φερώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος Αττικής, θα κομίσει στο νησί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ. Την λαμπή εορτή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων